Učestvujte u našoj anketi
Koja od dole navedenih vrednosti je po Vašem mišljenju najbitnija?
Vote Rezultati
Gradjanske_logo
Czrns
Czrnps_logo

Kamp engleskog jezika

Znaš sve o Present Perfect Tensu, gerundu, poređenju prideva, idiomima…a nemaš gde to da praktikuješ. Ili bar ne sa onima kojima je engleski maternji jezik, onda je Speak up kamp pravo mesto za tebe.

Kamp engleskog jezika "Speak up" održava se već četiri godine u julu mesecu.

Učesnici kampa imaju priliku da svih šest dana, koliko i traje kamp, razgovaraju isključivo na engleskom jeziku, i to s američkim studentima. Svake godine na kampu bude oko 20 studenata univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama, koji su tutori našim studentima.

Kamp je zamišljen kao interaktivna, konverzacijska varijanta učenja jezika, sa jutarnjim predavanjem od sat i po, dva popodnevna termina rada u malim grupama i večernjim dešavanjima tipa karaoka, raznim grupnim igrama, talenat-šou, učenja američkog kantri densa…

Zanimljive i dinamične životne teme, sagledane iz hrišćanske perspektive, podstiču učesnike na diskusiju, razmišljanje kao i upoznavanje različitih kultura.

U kampu se poštuje svačije mišljenje, i svako, bez obzira na lična verska ubeđenja, je dobrodošao.

Odlična organizacija, jednostavno prijavljivanje preko sajta, zanimljiva i interaktivna predavanja, rad u malim grupama, druženje sa američkim studentima, sticanje novih znanja, dinamičan odmor na crnogorskom primorju – sve su to razlozi zbog kojih se mnogi studenti odlučuju za pohađanje ovog kampa, kao i za ponovni boravak.

Svake godine povećava se broj zainteresovanih studenata za ovaj kamp. U protekle četiri godine kamp je ugostio preko 500 učesnika, koji su iz njega poneli prelepe utiske.

Nevladina organizacija Fokus, kao domaćin kampa, sve čini da bi održala kontinuitet ove manifestacije i da bi poboljšala program i uslove rada kampa.

Vidimo se na Speak up kampu!

www.gotospeakup.com

 

                                 Medijski pokrovitelji kampa SpeakUp 2010

 

                     

 

                                

 

                          TV Most                   

 

 

Više slika u galeriji
blogspot visitor counter